Over Planado

Planado is opgericht om de vraag naar personeel snel en kostenefficiënt te realiseren. Dit kan zowel eenmalig, of tijdelijk zijn . Planado ondersteunt uw primaire proces bij een plotselinge uitval van personeel of behoefte aan extra personeel. 

Oprichter is Drs. A. (Bart) Graste.
Vanuit mijn werkzaamheden als senior adviseur, project- en interim-manager word ik binnen de zorg en welzijnssector regelmatig geconfronteerd met bezettingsproblemen.

Dit leidt niet alleen tot ontevreden klanten en overwerkt personeel maar vergt ook een behoorlijke organisatorische inspanning qua tijd en middelen om het primaire proces weer te herstellen.
Ervan overtuigd dat dit anders moest ben ik op het idee gekomen van Planado. 

Hierbij heb ik het geluk gehad dat ik in JDS een goede partner heb gevonden die de potentie van dit idee wist en weet te vertalen in praktische toepasbaarheid. Planado is bruikbaar bij die organisaties waar roosterproblemen het primaire proces verstoren.

Ook PGB-houders en gemeenten die op zoek zijn naar dienstverleners die passen bij hun vraag en dienstverleningsproces kunnen gebruik maken van Planado

Wij streven ernaar om samen met onze klanten te bouwen aan een duurzame relatie door in te zetten op maximaal haalbare resultaten op korte en lange termijn.

Meer weten? 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek.