PGB-Houders

Als PGB-houder wens je de regie in eigen handen te houden. Je hebt een ondersteuningsvraag en weet zelf het beste wat je wilt en waar je prioriteiten liggen.
Uiteraard is ook het beschikbare budget leidend zodat je de beste ondersteuning krijgt voor een prijs die jezelf acceptabel vindt.

Wat kan Planado voor PGB Houders betekenen

Plando is ervoor bedoeld om ook PGB-houders een gemak- service te bieden.
Door een gebruikersovereenkomst met ons af te sluiten krijgt je toegang tot gekwalificeerde ZZP-ers die je kunnen ondersteunen bij je hulpvraag. Zo regel jezelf  aan wie je je toevertrouwd.
En gaat je hulpverlener op vakantie of valt op andere wijze weg, dan kun je tijdig vervanging regelen binnen het systeem zodat je ondersteuning zoveel mogelijk kan doorgaan.

Planado software

Binnen Planado vind je gebruikershandleidingen zodat je een leidraad hebt om het systeem eigen te maken. Je kunt kennismaken met potentiele  hulpverleners  door een opdracht uit te zetten met aard, datum en tijden. Uiteindelijk bepaald u met wie u wel of geen zaken doet, per wanneer en voor hoelang.

Aan het eind van de maand ontvang je van de hulpverlener  een factuur met daarop een overzicht van de geleverde uren.

Mocht je na het doorlopen van de website nog vragen hebben neem dan contact met ons op. Wij komen u vrijblijvend de mogelijkheden uitleggen.

Meer weten over Planado?

Klik op Vraag een demo aan, hiernaast om een eerste indruk te krijgen.

Gebruik het contactformulier voor een afspraak. Wij nemen contact met u op om u de mogelijkheden te laten zien!

Zie ook Planado voor ZZP-ers en Organisaties.