ZZP-ers

Zelfstandigen zijn er in alle soorten, maten en van alle tijden. Vroeger noemden we dat vaak ambachten. Tegenwoordig zijn er ook veel personen actief als zelfstandige professional (ZP-er)

Als zelfstandige  kies je voor vrijheid en onafhankelijkheid. Je verkoopt als het ware je eigen professionaliteit, kennis en kunde. Dat is ook je grootste verkoopargument en ook datgene waar de klant gevoelig voor is.

De meeste zelfstandigen zijn druk bezig met hun werkzaamheden waarvoor ze worden ingehuurd. Acquisitie  vormt echter een noodzakelijke activiteit om niet alleen opdrachten te krijgen maar ook om je netwerk uit te bereiden zodat daar vervolgopdrachten uit voortkomen.

Door gebruik te maken van Planado wordt je in staat gesteld met potentiele opdrachtgevers in contact te treden.

Starters

Beginnende zelfstandigen moeten een en ander regelen.
Planado heeft binnen de software al een en ander voor je gereedgemaakt die je helpen bij het vinden van de juiste organisaties om je start als ZZP-er te begeleiden. Denk hierbij aan inschrijving bij de KvK, het afsluiten van een beroepsaansprakelijkheidsverzekering tegen gereduceerde prijs.

Mocht je toch graag persoonlijk ondersteuning dan kunnen wij dat voor je regelen tegen een redelijke prijs.

Inschrijven

Inschrijven is niet moeilijk. Nadat je de voor jouw beroep geldende documenten hebt ge-upload worden die gecontroleerd. Na accordering ontvang je je mail met daarin je gebruikersnaam en tijdelijke wachtwoord.

Deskundigheidsbevordering en bewaking

Planado ziet er ook op toe dat professionals,  op wie dat van toepassing is, tegen de tijd dat hun documenten zijn verlopen een automatisch signaal krijgen om deze te vernieuwen. Je kunt hierbij denken aan Big-registraties, bevoegdheden en bekwaamheden, BAMw  tot aan je paspoort toe indien je dit instelt. Als er in de toekomst genoeg animo voor is willen we jullie ook deskundigheidsbevordering gaan aanbieden door middel van E-Learning, bijscholingsprogramma’s en intervisie.

Planado software

Binnen Planado vind je gebruikershandleidingen zodat je een leidraad hebt om je het systeem eigen te maken. Je kunt je beschikbaarheid aangeven in de agenda en aan het eind van de maand krijg je een overzicht van je gewerkte uren zodat je deze kunt factureren naar je opdrachtgever(s).

Mocht je na het doorlopen van de website nog vragen hebben treed dan in contact of klik op “Inloggen" om een account aan te vragen.

Meer weten over Planado?

Klik op vraag een demo aan hiernaast om een eerste indruk te krijgen.

Gebruik het contactformulier voor een afspraak om u te laten zien dat Planado een gebruiksvriendelijke manier biedt waarmee u investeert om te besparen op tijd, en acquisitie!

Zie ook Planado voor Organisaties en PGB-Houders